Sunday, 23 December 2012

surgery tukar jantina

Perubahan jantina antara wanita ke lelaki kelihatannya sudah bukan merupakan hal aneh ditelinga kita, demikian juga sebaliknya. Bagi orang-orang yang berpoket tebal bahkan sampai melakukan pengendalian kelamin, kerana pengendalian ini memerlukan kos yang sangat besar jadi tidak semua orang mampu melakukannya. Bagi yang mampu melakukan pengendalian kelamin, terasa kesempurnaan hidup telah dimilikinya namun bagi yang tidak mampu terpaksa mereka hidup sebagai pemakaian bagi lelaki dan hidup sebagai lesbian bagi perempuan.

Beberapa waktu yang lalu saya dapati gambar-gambar tentang proses pengendalian pembuatan zakar. Saya juga tidak tahu gambar-gambar ini diambil dari mana kerana sumber dari foto-foto ini tidak menyertakan sumber dari foto-foto tersebut. Kelihatan begitu mengerikan walaupun pada akhirnya juga selesai dan terciptalah sebuah zakar yang di ambil dari anggota tubuh yang lain.

Mengenai sejauh mana fungsi zakar buatan ini dapat melakukan tugasnya seperti layaknya zakar, sperti dapat ereksi tidak saya peroleh maklumat yang pasti. Namun menurut saya zakar buatan ini hanya akan mampu berfungsi untuk kencing saja dan tidak mampu berfungsi sebagai organ pembiakan.

2 comments: