Monday, 13 April 2015

gempar!!! cara termudah cari duit

Assalamualaikum...

  OK hari ni xda cite psl buat Produk kcntikn Sendiri ke apa ..
Tapi saya nak offer pada sesapa yang berminat nak cari duit poket
Tanpa kuar berjual & Tanpa sebarang modal

Tuesday, 31 March 2015

liptick pewarna tumbuhan


Assalamualaikum....

Korang suka pakai lipstick tak?
Bg yg suka meh nk story mory cara buat 
Lipstick dari pewarna tumbuhan...boleh pakai 
Time tido gak tau...

OK bhn2 nya

toner buah ( buat sendiri)

 

Assalamualaikum...

Hari tiba-tiba2 mood nak cite pasal cantik2..
Korang tau x apa itu toner or bhsa melayunya
Penyegar wajah... Tau x fungsi pengegar wajah?
Funsinya Utk menutup pori2 yang terbuka supaya kulit kelihatan mulus gitu, selain tu toner gak mengelakkan kulit menjadi kering...tu pn jika Produk kosmetik yg add smthing yg blh melembabkan kulit...so hari ni saya nk story mory dgn korang cmne nk buat toner Buah Sendiri...

Bahan2 nya

Monday, 23 March 2015

saya kembali berblog

Assalamualaikum...

     Lamanya la hai x update blog.. Last update tahun 2013... Ciannya my blog..berhabuk2 dh.. Maklumlah busy ckit ...sori ye kengkawan lma sy x on blog & xblogwalking korang.
Harap korang xlupa kan sy..

Selain blog ni sy ada lg 2 blog.. Klu my visitor  free2 ..sudi2 LA jengah my blog yg lg 2 tu..

Satu blog masakan roxybloggers.blogspot.com
& yg ke2 rosesonlinestore123.blogspot.com
& ada gak fb Utk Bisnes.. Fb : rosy alfarish.

OK sampai di sini dulu celoteh sy yg lma x berblog ni...

Salam kasih syg to all my visitor .. .
Tq 4 visit my blog