Friday, 30 November 2012

cara tukar nama facebook yang sudah limit

        

Mesti ramai nak tukar nama selepas limit ni kan ?
sy dah try , trick ni memang 100% menjadi ,

Pergi sini : http://on.fb.me/QfIGAr
Then, masukkan apa yang di mahukan ^^
Contoh:
First Name : anis farisha
Middle Name : (biarkan kosong)
Last Name : iqbal
Reason for change : Tulis lah sebab mengapa kamu nak tukar nama , mesti kena tulis dalam bahas Ingeris taw ! ^^, Nak kosongkan pun takpe .. Tapi lebih baik bagi sebab, nanti senanglah FB Team faham kenapa kamu nak tukar nama :D

Contoh ayat untuk sebab mengapa nak tukar nama :
"I want to change my name because this is real my name."

dan pandai-pandai lah buat ayat sendiri ^^.

3.  Kat Upload tu, korang uploadkan gambar profile korang , nak upload gambar orang lain pun takpa :) , hahahaha

4.  Then, tekan SEND :)

#Tunggu 24@48 jam :) , Nanti Nama Korang Akan Tukar sendiri :), Semoga Berjaya!!

No comments:

Post a Comment

Post a Comment